Vesti

Ulaznice

12. dec, 2014.

Od danas možete kupiti ulaznice za premijeru filma Peti leptir na svim prodajnim mestima Eventim-a.
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/peti-leptir-beograd-sava-centar-382218/event.html

Ulaznice za premijeru

01. dec, 2014.

Karte za premijeru prvog Srpskog 3d filma možete da kupite na blagajni Sava Centra od danas popodne. Uskoro prodaja i na drugim prodajnim mestima u gradu.
CENA KARATA 500,00 din.(cena uključuje 3D naočare).
Odlučili smo da idemo sa cenom koja je uobičajena za Sava centar i pored dodatnih ne malih troškova koje iziskuje postavljanje posebnog 3D projektora, 3D platna kao i nadogradnja zvučnika s obzirom da Sava centar ne raspolaže opremom za 3D projekcije.

Premijera

21. okt, 2014.

Premijera filma je u utorak 23.decembra u Sava centru. Ovo je ujedno i prva 3D projekcija u Sava centru u kome do sada nije bilo takvih projekcija zbog nedostatka adekvatne opreme. Za ovu priliku, producent filma Delta Video je obezbedio najkvalitetnije 3D platno od 200m2 kao i 3D projektor najnovije generacije (4K). Postojeće ozvučenje Sava centra biće pojačano i poboljšano posebnom nadogradnjom.

Medijski sponzori

21. okt, 2014.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da će u naporima za promociju filma kao medijski sponzori učestvovati TV Pink, renomirani i visokotiražni magazin Gloria, kao i da će toj akciji pridružiti naš najznačajniji izdavač Laguna koja je i inače izdavač svih knjiga autora knjige Peti leptir, Uroša Petrovića

Muzika

21. okt, 2014.

Kompozitor Dušan Petrović završio je kompletnu muziku za film.

CGI

02. okt, 2014.

Počeo je rad na vrlo zahtevnom zadatku izrade CGI efekta.

Postprodukcija

19. sep, 2014.

U Zagrebu počela postprodukcija slike u laboratoriji Alka Filma. Kolor korekciju i stereografiju radi švajcarski stručnjak Roger Sommer

Zavrsena montaza filma

17. sep, 2014.

Reditelj Miodrag Milinković i montažer Aleksandar Popović završili su montažu finalne verzije filma.

Zavrsetak snimanja

04. avg, 2014.

Početkom avgusta na planini Tari, završeno je snimanje prvog srpskog 3D filma »PETI LEPTIR«. Film se trenutno nalazi u fazi montaže a premijera je planirana za kraj godine.

Pocetak snimanja filma

01. Jul, 2014.

Na lokacijama u Beogradu i Tari od prvog jula traje snimanje filma Peti Leptir. Scenario za film urađen je po istoimenom romanu Uroša Petrovića, režija Milorad Milinković u produkciji Delta Video.

Copyright © 2014 Delta Video. All Rights Reserved.